Niveau: Gemiddeld
Land van herkomst: Spanje
Gang: Hoofdgerecht
Hoeveelheid: 4 personen
Tijd: 65 minuten
Ingrediënten:
Dit zijn zo van de gerechtjes die je een keer in pittoresk Spaans vissersdorpje moet hebben gegeten. Verse vis, zo uit de zee, zo op je bord. Eenvoud in ingrediënten, maar wat een culinaire verrassing. Neem er wat brood bij om de heerlijke sappen mee te absorberen.
Bereiding:
Als we dan toch lekker in Spaanse sferen zijn, kunnen we hier het beste een lekkere frisse Verdejo bij schenken, zoals de Telmo Rodriguez Basa Verdejo. Telmo Rodríguez is een veelzijdig wijnmaker die door heel Spanje wijngaarden bezit die historie, topterroir en kwaliteit bundelen. Fruit, relatief weinig houtinvloed en enorme doordrinkbaarheid kenmerken de wijnen van Telmo. Lekker bij visgerechten of gewoon als borrelwijn.
¡Disfrute de su comida!
07-05-2024
Het enige wat een zen-kok nodig heeft om te beginnen, is een zaadje twijfel, een snufje vertrouwen en een lepel vastberadenheid!
Bernard Glassman & Rick Fields