Niveau: Eenvoudig
Land van herkomst: U.K.
Gang: Hoofdgerecht
Hoeveelheid: 2 personen
Tijd: 30 minuten
Ingrediënten:
Dit recept zag ik 2 jaar geleden eens voorbij komen op 24 Kitchen. Jamie Oliver had een manier bedacht om een Hollandaise-achtige saus te maken met avocado. Ik heb het een tijdje naast me neer gelegd totdat ik deze saus proefde bij een fantastisch restaurant in Münster. Thuis gekomen ging ik er meteen mee aan de slag. En ..... wauw! Dit is echt fantastisch en kan bijna niet mislukken.
Bereiding:
Opdienen:
Bij gerecht past het beste een lichte, frisse witte wijn. Zoals een Sauvignon Blanc. De frisse zuren en citrusachtige tonen van een Sauvignon Blanc complementeren de delicate smaken van kabeljauw en zorgen voor een mooi contrast met de romigheid van de avocadosaus. Bijvoorbeeld de Sancerre Clos du Roy van Domaine Roger Champault. Verkrijgbaar bij Bovino.nl
Have a nice meal!
10-12-2024
Het enige wat een zen-kok nodig heeft om te beginnen, is een zaadje twijfel, een snufje vertrouwen en een lepel vastberadenheid!
Bernard Glassman & Rick Fields