Niveau: Eenvoudig
Land van herkomst: Zweden
Gang: Lunch
Hoeveelheid: 4 personen
Tijd: 25 minuten
Ingrediënten:
Dit is weer zo'n recept die ik oorspronkelijk voor de Paasbrunch maak, maar zo langzamerhand op verzoek ook de rest van het jaar. Dan wordt het toch maar eens tijd om dit gerecht met jullie te delen. Wacht niet tot de Paas of Kerst, maar geniet er het hele jaar van. Je gezin, vrienden of gasten zullen versteld staan!
Voor dit recept gebruiken we koud gerookte zalm. Je kunt deze zalm bij de visboer of de supermarkt vinden. Maar wil je echt uitpakken, kijk dan ook eens naar ons recept voor koud gerookte zalm.
Bereiding:
Bij zo'n mooi delicaat gerecht als dit hoort eigenlijk een mooie brut champagne of cava. Kies bijvoorbeeld voor een Besserat De Bellefon - Champagne Bleu Brut of de Casa Safra Cava Brut.
Njut av din måltid!
24-10-2024
Het enige wat een zen-kok nodig heeft om te beginnen, is een zaadje twijfel, een snufje vertrouwen en een lepel vastberadenheid!
Bernard Glassman & Rick Fields