Niveau: Gemiddeld
Land van herkomst: Australië (Fusion)
Gang: Amuse
Hoeveelheid: 4 personen
Tijd: 35 minuten
Ingrediënten eieren:
Ingrediënten schuim:
Benodigheden:
Dit recept, oorspronkelijk afkomstig van Restaurant Asperge uit Parijs, laat zien dat je met een paar simpele ingrediënten een ware smaak explosie in je mond kan veroorzaken. Ik vond dit een hele mooie opener voor de Culinaire Wijnavond "Down Under" op 15 en 16 februari 2025.
Bereiding:
Wij dronken tijdens deze wijnavonden een Stables Sauvignon Blanc uit New Zealand. De wijn heeft een citroen gele kleur met groene reflexies en geurt tropisch in de neus met die typische aroma's van kruisbessen en citrus. In de mond een aanwezige citrus smaak met rijp tropisch fruit. De wijn is mooi in balans, fris met een lange afdronk.
Hij is onder andere online verkrijgbaar bij: Bovino.nl
Enjoy your meal!
21-01-2024
Het enige wat een zen-kok nodig heeft om te beginnen, is een zaadje twijfel, een snufje vertrouwen en een lepel vastberadenheid!
Bernard Glassman & Rick Fields