Stir-Fried Portabello's met Noodles

STIR-FRIED PORTABERLLO'S MET NOODLES


Niveau: Eenvoudig

Land van herkomst: Korea

Gang: Hoofdgerecht

Hoeveelheid: 6 personen

Tijd: 30 minuten


Ingrediënten:

  • 75 ml olijfolie
  • 3 eieren, licht geklutst
  • 1 grote ui, in dunne halve ringen
  • 150 gram groene asperges, grof gehakt
  • 3 gegrilde soja-balsamico portabello, in plakken gesneden
  • 150 gram Romeinse sla
  • 300 gram gare Udon noodles
  • 120 ml kokosmelk
  • 120 ml Korean Pesto
Stir-Fried Portabello's met Noodles

Bereiding:

  • Verhit een wok op hoog vuur tot hij gloeiend heet is en voeg de olie toe.
  • Giet de eieren rechtstreeks in de hete olie. Roer constant door tot de eieren licht beginnen te stollen.
  • Voeg de halve uienringen toe en wok ze 1 minuut mee.
  • Voeg de asperges, portabello's en sla toe en roer bak 2 a 3 minuten tot alle groenten zacht zijn.
  • Meng de kokosmelk met de Korean pesto.
  • Voeg de gare Udon noodles samen met het kokosmelkmengsel toe. Roer alles goed door en laat 2 minuten zachtjes koken tot de saus wat gereduceerd is.
  • Dien op op voorverwarmde borden en bestrooi eventueel met wat korianderblaadjes en/of lente-uiringetjes.


맛있게 드세요!

mas-issge deuseyo!

Stir-Fried Portabello's met Noodles
Share by: