Niveau: Moeilijk
Land van herkomst: Finland
Gang: Voorgerecht
Hoeveelheid: 4 - 8 personen
Tijd: 90 minuten
Ingrediënten visworstjes:
Ingrediënten langoustinejus:
Benodigheden:
Het is even wat werk, maar dit kleine delicate worstje is het helemaal waard. Gevuld met een crème van scholfilet en gamba en stukjes langoustine maakt dit worstje een echte lekkernij. Serveer hem met een stukje brood en een jespuma van langoustineschalen. Absoluut een topper!
Zorg er voor dat je de varkensdarmen op tijd bij je slager besteld. Hij heeft ze vaak niet op voorraad.
Bereiding dag 1:
Bereiding dag 2:
Serveer bij de delicate voorgerechtje een mooie droge Champagne sec of andere rijke, mousserende wijn. Ga je voor wit kies dan voor een top-chardonnay met niet te veel houttonen, zoals een Chablis.
Hyvää ruokahalua!
02-10-2024
Het enige wat een zen-kok nodig heeft om te beginnen, is een zaadje twijfel, een snufje vertrouwen en een lepel vastberadenheid!
Bernard Glassman & Rick Fields