Charcuterie-Cursussen


CHARCUTERIE CURSUSSEN

Ruim aanbod en Maatwerk!

Leer in een kleine setting worsten maken naar eigen smaak. Niet alleen varkensvlees, maar ook kip-, lam- of zelfs visworsten zijn mogelijk. Heerlijke verse worst die je hier, maar ook thuis kunt grillen. Wij hebben een ruim aanbod aan kant-en-klare cursussen. Er staan er zelfs al een aantal klaar op datum, maar je kunt ook zelf een datum inplannen. Zelfs de inhoud van de cursus kun je zelf samenstellen of laten aanpassen aan jouw budget. Er is heel veel mogelijk!

Cursus Charcuterie

© Kamran Aydinov

Cursus: Rookworst maken

Ook zo gek op die ouwerwetse rookworst van de Hema. Wij maken hem in deze 2-daagse avondcursus samen nog lekkerder. Geheel aangepast aan je eigen voorkeuren ga je je eigen rookworsten maken.


Data: 31 jan + 1 febr (& op verzoek)

Aantal deelnemers: 4

Tijdsduur: 4 - 5 uur (verdeeld over 2 dagen)

Kosten: €65- p.p.

Accommodatie: binnen & buiten


Maatwerk is in overleg mogelijk!

Inschrijven: Rookworst: 31 januari + 1 februari 2025

Neem contact met ons op over de Charcuterie-Cursussen

Share by: