Leer in een kleine setting worsten maken naar eigen smaak. Niet alleen varkensvlees, maar ook kip-, lam- of zelfs visworsten zijn mogelijk. Heerlijke verse worst die je hier, maar ook thuis kunt grillen. Wij hebben een ruim aanbod aan kant-en-klare cursussen. Er staan er zelfs al een aantal klaar op datum, maar je kunt ook zelf een datum inplannen. Zelfs de inhoud van de cursus kun je zelf samenstellen of laten aanpassen aan jouw budget. Er is heel veel mogelijk!
Ook zo gek op die ouwerwetse rookworst van de Hema. Wij maken hem in deze 2-daagse avondcursus samen nog lekkerder. Geheel aangepast aan je eigen voorkeuren ga je je eigen rookworsten maken.
Data: 31 jan + 1 febr (& op verzoek)
Aantal deelnemers: 4
Tijdsduur: 4 - 5 uur (verdeeld over 2 dagen)
Kosten: €65- p.p.
Accommodatie: binnen & buiten
Maatwerk is in overleg mogelijk!
Bedankt voor jouw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps, er is een fout opgetreden bij het versturen van jouw bericht.
Probeer het later nog eens.
Het enige wat een zen-kok nodig heeft om te beginnen, is een zaadje twijfel, een snufje vertrouwen en een lepel vastberadenheid!
Bernard Glassman & Rick Fields