Wij delen graag alle door ons gemaakte gerechten met onze vrienden. Zoals de recepten van thema-avonden, maar ook van de kookavonden van onze vriendenclub. Ook is het mogelijk om zelf een favoriet recept met ons te delen.
Op deze pagina staan al onze recepten uit Israel. Israël weerspiegelt een smeltkroes van culturen, met invloeden uit het Midden-Oosten, de Middellandse Zee en Oost-Europa. Het staat bekend om smaakvolle gerechten, zoals hummus, falafel, verse salades en gegrild vlees, vaak geserveerd met tahini en pita. Vis, met name gefrituurde ansjovis, is een specialiteit in kustgebieden. Smaakvolle kruiden en specerijen, zoals sumak en za'atar, verrijken de gerechten. Culinair Israël vertegenwoordigt een unieke fusion van tradities en moderne creativiteit, waardoor het een boeiende bestemming is voor foodies.
Het enige wat een zen-kok nodig heeft om te beginnen, is een zaadje twijfel, een snufje vertrouwen en een lepel vastberadenheid!
Bernard Glassman & Rick Fields